31.01.2023

Ste obiskovalec: 33777
14.07.2011

Otvoritev spletne strani ...

Item 1 Title

Item 1 Description

Item 2 Title

Item 2 Description

Item 3 Title

Item 3 Description

Item 4 Title

Item 4 Description

Solarni sistemi

Trend pri opremljanju hiš gre vse bolj v smeri nizko energijskih hiš in s tem tudi v nizko temperaturne ogrevalne površine in s tem se poraba toplote vse bolj manjša. Del skupne porabe energije za ogrevanje tople vode narašča procentualno. V enaki meri kot upada poraba energije za ogrevanje, raste poraba energije energije za ogrevanje vode. Z intelegentnimi rešitvami lahko še bolj zmanjšamo porabo toplotne energije. V žarišču nadaljnjih opazovanj stoji "normalna" priprava tople vode. Ta je najpogostejši vzrok za uporabo sončne energije. Sončne sprejemnike lahko poleg ostalih možnosti namestimo praktično na vseh strehah, tudi položnih, pomembna sta samo velikost in nagib strehe.


Sončna energija, čista in brezplačna.

Tudi vi razmišljate, da bi jo vključili v vaš sistem ogrevanja? Z njo lahko segrevate sanitarno vodo, lahko pa jo koristite tudi za podporo ogrevanju bivalnih prostorov. Zagotovo je vredno razmisliti in za nasvet vprašati strokovnjaka. Za vas izvedem montažo nove kotlovnice z vključenim solarnim sistemom (montaža ploskovnih ali vakuumskih sončnih kolektorjev) ali nadgradnjo obstoječe kotlovnice tako, da boste v prihodnje uporabljali tudi sončno energijo. Naj bo vaše ogrevanje varčno!


Ogrevanje

Izvajamo montažo centralnega ogrevanja

Od nasveta do montaže:

- radiatorsko ali talno ogrevanje,
- montaža kotla na olje ali drva,
- montaža sončnih kolektorjev za pripravo tople sanitarne vode,
- servis peči in gorilcev.


Kotli na polena Kotli na sekance Kotli na palete/biomaso

Vodovodne inštalacije

Izvajamo celotne vodovodne in odtočne inštalacije za stanovanjske in poslovne objekte. Storitev obsega postavitev odtokov in vodovoda po načrtu ali individualnih željah ter tlačni in tesnostni test vodovodnih in odtočnih cevi. Napeljava cevi za vodovodne inštalacije, odtočna kanalizacija, sanacije vodovodnih napeljav in sanacije kopalnic.


Plin

Napeljava novih plinskih inštalacij, popravila obstoječih plinskih inštalacij, izdobavljamo in vgrajujemo plinske peči , uredimo tudi kompletno dokumentacijo za notranjo plinsko inštalacijo ( projekt ).